CoderDojo staat voor zélf programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer. Het is toegankelijk voor alle toekomstige programmeurs van 8 tot 15 jaar.

Meedoen aan CoderDojo is mogelijk voor iedereen tussen 8 en 15 jaar en is helemaal gratis! Om mee te kunnen doen is het wel nodig om je aan te melden via info@bibliotheekdiever.nl.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat ze een ouder/verzorger mee moeten nemen. De ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven.

Datum: 19 dec
Begintijd: 15.00 uur
Eindtijd: 16.30 uur
Locatie: Bibliotheek Havelte
Kosten: Gratis

Datum: 18 dec
Begintijd: 15.00 uur
Eindtijd: 16.30 uur
Locatie: Bibliotheek Diever
Kosten: Gratis

Sinterklaas komt voorlezen in de bibliotheek.

Kom je ook?

Woensdag 28 november

Om 14.30 uur in bibliotheek Diever

Om 15.30 uur in bibliotheek Havelte

Datum: 28 nov
Begintijd: 15.30 uur
Locatie: Bibliotheek Havelte

Sinterklaas komt voorlezen in de bibliotheek.

Kom je ook?

Woensdag 28 november