In Bibliotheek Dwingeloo vind je een ruim assortiment boeken, tijdschriften en films voor jeugd en volwassenen. Bezoekers zijn welkom aan de leestafel met de nieuwste tijdschriften of om te internetten. De deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

BoekStart, MLP en ALP

In de bibliotheek is een speciale hoek ingericht voor BoekStart met baby-, dreumes- en peuterboekjes. Je baby kan deze boekjes gratis lenen.
Kinderen vinden in het Makkelijk Lezen Plein (MLP) o.a. aantrekkelijke leesboeken zonder moeilijke woorden.
Voor klanten met een visuele beperking heeft de bibliotheek een Aangepast Lezen Punt (ALP) met groteletterboeken en luisterboeken.

Tourist Info

Voor folders met toeristische informate en tips voor uitstapjes kun je terecht in het Tourist Info Punt (TIP) in de bibliotheek.

Bibliotheek in De Weyert

In zorgcentrum De Weyert aan de Weverslaan 1a Dwingeloo is een kleine bibliotheek gevestigd die toegankelijk is voor alle inwoners. In deze bibliotheek vind je romans in zowel grote letters als normale druk. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten van het zorgcentrum zoals een kopje koffie drinken bij het lezen van een krantje op tijdschrift. Zie voor bezoekuren bij openingstijden.  

Lezen_meisjejongen