Kun je niet naar buiten? Haal dan de wereld binnen!

Ook al is de bibliotheek dicht, je kunt blijven lezen en luisteren met de online bibliotheek. Als lezer heb je keuze uit ruim 28.000 e-books, voor jong en oud. Luister je liever? Laat je dan voorlezen via de Luisterbieb. Wil je liever een echt boek lezen? Ook dat kan in veel gevallen: wij doen ons best om jouw reserveringen bij je thuis te brengen. 

Ook jeugdleden kunnen zich nu online inschrijven

Het is tijdelijk mogelijk om je als jeugdlid online in te schrijven. Dit doen we zodat je ook snel gebruik kunt maken van de online bibliotheek en e-books kunt lezen. En het is gratis! Ben je dus jonger dan 19 jaar, schrijf je dan in via onderstaande knop.

Online inschrijven jeugdlid

 

E-books

meisje met ereaderVia de online bibliotheek kun je met je abonnement gratis e-books lenen. Er is genoeg keuze want er zijn ruim 28.000 boeken beschikbaar voor jong en oud. Je leent maximaal tien boeken tegelijkertijd, die 3 weken op je apparaat (e-reader, tablet, pc of telefoon) blijven staan.

Om e-books te lenen ga je naar de website van de online bibliotheek. Klik op 'Inloggen' rechts bovenin het scherm en log in met het pasnummer en wachtwoord dat je ook gebruikt voor Mijn Menu*. Als je voor het eerst e-books leent, wordt gevraagd je eenmalig te registreren met je e-mailadres. Ben je ingelogd? Dan kan de zoektocht naar het ideale boek beginnen!

 


Luisterboeken

luisterboeken onlineMet de app LuisterBieb geniet je altijd en overal van de mooiste luisterboeken op je tablet of telefoon. Je kunt kiezen uit ruim 3.700 luisterboeken (inclusief luisterboeken voor peuters en kleuters). De app is beschikbaar voor zowel leden als niet-leden. Speciaal voor deze bijzondere tijd heeft de online bibliotheek extra gratis luisterboeken toegevoegd.

Download de app en registreer met je e-mailadres en Mijn Menu-wachtwoord. Heb je vragen of heb je hulp nodig? Bekijk dan de video Uitleg over registreren of kijk bij Hulp bij de Luisterbieb


Onltaal voor het levenine Taalhuis

Ook het Taalhuis is tijdelijk gesloten. Ben je cursist? Dan vind je lesmateriaal op www.taalvoorhetleven.nl