debbie heijneOp donderdag 20 mei van 19.30 tot 21.00 uur uur vindt de allereerste Walk&Talk online sessie plaats. Tijdens deze Walk&Talk is Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) onze gastspreker. Het thema van deze online bijeenkomst is ‘Hoe kom je van A naar B op de arbeidsmarkt?’ De online sessie is gratis bij te wonen via Zoom.

Hoe kom je van A naar B op de arbeidsmarkt?

Naar wat voor werk ben jij op zoek? Is dat werk waar je veel ervaring in hebt of moet je op zoek naar iets nieuws? In een arbeidsmarkt die ontzettend snel verandert, is de kans groot dat je je kwaliteiten op een nieuwe manier zult moeten combineren. De ene baan is de andere niet.

Tijdens deze Walk&Talk legt Debbie je uit hoe je van A naar B komt op de arbeidsmarkt. Ze bespreekt praktische stappen waar je meteen mee aan de slag kunt. Zo houd je grip op je zoektocht!

Wat is Walk&Talk online?

Er is ontzettend veel te leren over het zoeken naar werk. Nieuwe spelregels voor je cv, het gebruik van sociale media en nog veel meer. Dat kún je natuurlijk in je eentje ontdekken, maar samen gaat het toch een stuk sneller.

Tijdens Walk&Talk online sessies ontmoet je andere werkzoekenden en leer je van elkaars ervaring. De sessies worden georganiseerd door bibliotheken. Vaak wordt er een gastspreker uitgenodigd die iets vertelt over zijn of haar vakkennis.

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk is welkom. Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Ook hoef je geen lid van de bibliotheek te zijn.

Meld je aan vóór 19 mei

Meld je hieronder aan als je mee wilt doen. Dat kan t/m dinsdag 18 mei. Op woensdag 19  mei ontvang je een herinnering met daarin de inloggegevens en de laatste praktische informatie over je deelname.

We maken gebruik van Zoom. Je hoeft hiervoor geen account aan te maken.

 

Meld je hier gratis aan

 

Datum: donderdag 20 mei
Begintijd: 19:30 uur
Eindtijd: 21:00 uur
Locatie: online evenement
Deelname: gratis